Muurasbak

Muurasbak

Een schone ingang van uw kantoor of café begint met een muurasbak uit onze webwinkel. Bij ons vindt u namelijk muurasbakken in alle soorten en maten! Deze handige muurasbakken nodigen zeker uit tot het weggooien van sigaretten. Zo voorkomt u dat uw personeel of bezoekers de sigaretten op de grond gooien en houdt u uw entree netjes. Alle muurasbakken worden geleverd met montagemateriaal om eenvoudig aan de muur te bevestigen. Deze zijn ook leverbaar inclusief slot om vandalisme tegen te gaan.

Muurasbak buiten

Heeft u een asbak nodig en vindt u een rokerspaal storend? Dan is een muurasbak voor buiten de oplossing! Al onze asbakken zijn makkelijk in gebruik, eenvoudig te reinigen en hebben een luxe uitstraling. Kiest u voor een aparte ronde asbak of liever een paal die u aan de muur kunt bevestigen? Bekijk ons ruime assortiment direct online. Één van onze uitblinkers is de muurasbak deluxe, deze is mede door zijn robuuste uiterlijk erg gewild. Ook de Wesco muurasbak voor buiten is een favoriet. Deze heeft een opvallend design zodat uw entree er altijd stijlvol en schoon uitziet.

Asbak aan de muur

Wilt u voor uw entree of rokersruimte niet een rokerspaal pontificaal in beeld? Dan is een asbak aan de muur de juiste keuze. Deze asbak kunt u makkelijk bevestigen aan de muur en valt door het design voldoende op. Hierdoor zullen uw gasten de sigaretten daarin deponeren, in plaats van op de stoep. Sommige asbakken zijn herkenbaar gemaakt met een icoon wat op de asbak aan de muur staat. Heeft u liever twee rokerspalen aan de muur? Bekijk dan de twinpack RVS muurasbak hier.

Muurasbak kopen

Als u liever geen rondslingerende sigaretten voor uw entree ziet, kunt u bij ons eenvoudig een muurasbak kopen. We hebben een ruim assortiment palen en bakken om uw afval in te gooien. Onze muurasbakken zijn gemaakt van RVS en blijven hierdoor lang mooi. Uw muurasbak makkelijk legen doet u met onze Asverzamelaar. Dit is een handige verzamelaar om veilig en snel uw asbakken te legen. Uw muurasbak kopen kan makkelijke en snel, zodat u deze binnen één werkdag in huis heeft.