Rokerspaal

Rokerspaal

Wilt u dat uw entree er netjes en verzorgd uitziet? Dan bieden wij de ideale oplossing: De rokerspaal! U vindt bij ons daarnaast verschillende soorten en maten buitenasbakken, geschikt voor iedere onderneming! Onze rokerspalen zijn makkelijk te verplaatsen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle modellen. Wilt u een vaste rokerspaal? Montagemateriaal krijgt u meegeleverd. Bij ons vindt u verschillende discrete rokerspalen, zo weet u zeker dat uw entree er netjes uit zal zien. Wij hebben namelijk een ruime keuze aan luxe buitenasbakken in ons assortiment.

Rokerspaal buiten

Omdat roken in openbare ruimtes tegenwoordig verboden is kunt u uw gasten of personeel tegemoet komen met een rokerspaal buiten. staat dus altijd buiten voor de ingang van kantoren, café’s en overheidsgebouwen te roken. Of als er een tuin aanwezig is, in de tuin. Bij ons kunt u direct voor deze rokers een de omgeving een rokerspaal aanschaffen. Voor het legen hebben wij óók een handige asverzamelaar in ons assortiment. U kunt óók kiezen voor een muurasbak, deze staat nooit in de weg en is makkelijk te bevestigen. Deze is ook weer verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Bekijk snel onze collectie.

Rokerspaal eigenschappen

Omdat ons assortiment rokerspalen groot is, hebben deze allemaal ook weer verschillende eigenschappen. Grotendeels zijn ons rokerszuilen gemaakt van RVS, deze zijn stevig makkelijk schoon te maken. Maar een aantal zijn gemaakt van aluminium deze heeft o.a. de eigenschappen; licht, sterk en duurzaam. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn makkelijk te legen en schoon te houden. Onze zelfdovende rokerspaal heeft een unieke eigenschap. De sigaretten die in deze bak worden geworpen gaan vanzelf uit. Bent u benieuwd naar alle rokerspaal eigenschappen? Bekijk dan snel ons assortiment.