Asverzamelaar

Asverzamelaar

Voor het snel en veilig legen van asbakken op uw terras hebben wij de asverzamelaar in ons assortiment! In de horeca wordt deze verzamelaar het meest gebruikt. Overvolle asbakken kunnen erg storend zijn voor klanten die willen genieten van hun drankje. Met deze professionele asverzamelaar onttrekt u sigarettenas aan het zicht en bent u snel en veilig van al uw sigaretten af. Doordat een asverzamelaar is afgesloten vermindert u het brandgevaar in uw gelegenheid. Om te voorkomen dat er misschien nog een sigaret aan het smeulen is na het legen, adviseren wij u deze bak een dag dicht neerzetten voordat u deze leeg gooit in de afvalbak. Deze asverzamelaar is daarvoor de juiste en veiligste oplossing.

 
Asverzamelaar rokerspaal

Heeft u, of bent u van plan een rokerspaal of een muurasbak te kopen? Vergeet dan niet een  asverzamelaar voor uw rokerspaal te kopen! Wij hebben een veilige RVS verzamelaar in ons assortiment. Deze verzamelbak is direct op vooraad leverbaar! Snel en veilig in gebruik. U kunt binnen een handomdraai uw asbakken, rokerspalen en muurasbakken legen. De asverzamelaar voor uw rokerspaal heeft een handvat en een drukknop om de deksel omhoog te krijgen. Deze kan dus met één hand bediend worden. Ideaal voor als u één hand vrij wilt houden voor uw andere werkzaamheden.


Asverzamelaar kopen

Alle benodigdheden om het terras of de entree van uw onderneming schoon te houden vindt u bij ons! Wilt u een Asverzamelaar kopen en binnen een week gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze verzamelaar is gemaakt van roestvrij staal en is daarom eenvoudig schoon te maken en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Zo kunt u veilig en snel een muurasbak, rookpaal of tafel asbak legen. De verzamelaar heeft een groot volume, zodat deze niet na twee asbakken al vol zit. Een asverzamelaar kopen kan eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen voor een snelle levering!